Mød Louise fra en af de restauranter, som SSP driver i Københavns Lufthavn, nemlig O´Learys. I videoen fortæller Louise hvordan hun oplever at arbejdsmiljøet hos SSP, herunder muligheder for udvikling, samarbejde med en masse gode kollegaer samt et sted hvor der er styr på tingene.
Hos SSP Danmark er vi eksperter i mad på farten og vi driver derfor en lang række forskellige brands for rejsende i hele Danmark.
Et job hos os, er DIN billet til at komme med på rejsen for muligheder er der nok nok af uanset om du vil stå i butik, arbejde med fine dining, burgere eller noget helt andet. Du har drømmen - vi har mulighederne
Ved at klikke på send, giver jeg tilladelse til, at SSP må kontakte mig på enten email eller telefon omkring jobmuligheder
100% styr på overenskomsten
Du aflønnes for de timer du rent faktisk arbejder - enten som overtid eller afspadsering. Vi ingen nattearbejde, da vi lukker senest kl 22. Og naturligvis sikres du løn til tiden.
Hos SSP får du altid pension og sundhedsforsikring, som en del af din lønpakke. Vi kører desuden årlige trivelsanalyser, så du er sikret et godt arbejdsmiljø, både psykisk og fysisk.
Uddannelse og udvikling
Vi tilbyder en masse muligheder for efteruddannelse gennem SSP Academy – både SSPs egne kurser samt eksterne kurser.
SSP Danmark har mere end 40 forskellige restauranter og kiosker og driver mere end 20 danske og internationale brands langs de danske motorveje, i lufthavne, togstationer og shoppingcentre. Kort sagt vi er der hvor mennesker er på farten og det er derfor vi kalder os: Food Travel Experts
Grundlagt i 1962
Medarbejdere: 450 i Danmark
Omsætning: 367 mio i Danmark
Overordentligt ordentligt job.
Ja, tak!